Slummer

Barnen är nattade och i samband med nattning lyckades en annan också slumra till tillsammans med dottern. Det är lätt gjort och lär inte göra det lättare för mig att sova inatt. Haft otroligt svårt att sova nu en längre tid. Det går bara inte. Hoppas det går över snart då dagarna blir så mycket längre när man är trött.
Imorgon ska jag träffa goda arbetskamrater för trevlig samvaro. Singstar, jultallrik och några öl står på menyn. Ska det bli fråga om singstar får vi nog kasta om ordningen lite så ölen kommer först. Kan nog bli trevligt, har så många roliga arbetskamrater så.



Fredrik Jireteg bloggar idag om tankarna bakom VSK:s akademisatsning och berör det jag skrev om igår. Det är i dagsäget omöjligt för VSK att få behålla talanger som vill spela högre upp. Möjligheterna till det skulle vara mycket större om man spelade i superettan. Både lönemässiga och sportsliga fördelar. Det är ett viktigt steg VSK står inför, speciellt som det rör sig mycket med talanger nu. Vi måste försöka behålla dessa och bygga en grund att stå på, det är framtidens utmaning och Fredrik Jireteg är inne på rätt spår.

Vi var hela familjen ner till Oskarshamn och Ronneby för ett tag sedan. Oskarshamn för att hälsa på barnens morfar som bor där och Ronneby för att hälsa på goda vänner som flyttat dit. Det tar ca fyra timmar att bila till Oskarshamn, så det var en redig resa som vi gjorde på fredagen. Vi sov dar och åt en god frukost sedan lade vi två timmar ytterligare bakom oss och åkte genom Mönsterås, Kalmar, Karlskrona ner mot Ronneby. Där träffade vi familjen Malla. Ronneby var mysigt på många sätt.
Vi åkte tillbaka mot Oskarshamn på eftermiddagen och fastnade i en trafikolycka utanför Mönsterås, det tog närapå 40 minuter innan vi kom iväg igen, med hungriga och trötta barn. Men väl framme var barnen såklart nöjda över att få umgås med sin morfar.
En kul resa och barnen hade också kul, trots sammanlagt 12 timmar effektivt bilåkande. Det är mycket det.

Dimmigt i Ronneby


På väg till lekpark i Oskarshamn, hand i hand



Kommentarer
Postat av: Hannah

Dom är ju sååå söta :-D Trevlig torsdag!

2009-12-03 @ 14:46:26
URL: http://mamaliciouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0