Sport, dagis och kort.

Zlatan så helt klar för Barcelona, det är lysande. Vinnare i den affären är Barcelona, Zlatan, Inter Spanska ligan. Förlorare Samuel Etoó, om man inte ser till ekonomi, då var nog han en stor vinnare. Spanska ligan är intressant, alla stjärnor verkar dras dit. Till Real Madrid och Barcelona, kan nu Barca få tag i Fabregas från Arsenal så blir det en helsikes säsong, gissa om matcherna kommer att följas från min soffa.

Andra sport noteringar för dagen är att VSK värvar. I samma veva som ordföranden Anders Carlsson aviserar lönesänkningar och katastrofala ekonomiska resultat så presenterar man två nyförvärv, det ena är en back från Helsingborg som är lånad säsongen ut och sedan står under kontrakt med VSK fram till 2011. Det andra förvärvet är en forward från talangfabriken Brommapojkarna. Han är lånad och VSK betalar således inte ett öre för honom heller. Med andra ord, gratis är gott! Hoppas de kan bidra till att lappa ihop vår sjunkande skuta. Om än tillfälligtvis.



Nästa vecka är den sista veckan på vår nuvarande förskola, vi är så lyckliga över att äntligen få lämna den förskola som förorsakat så mycket onödig oro. Vi lämnar en förskola som står kvar på sjuttiotalet och kliver in i en 2000 tals skuta. Det är där barnen hör hemma. Jag tror speciellt dottern kommer att älska detta, hon pratar ju fortfarande om sina kompisar där. Hon har inte hittat kompisar på samma sätt på den här förskolan. Å andra sidan har hon grannpojken som hon tjatar om hela dagarna. Jisses vad hon gillar honom. Och de har kul ihop också, alltid bra.









Nu har vi beställt hem Criminal Minds säsong 3. Det dröjer innan den kommer dock eftersom att den var slut på lagret hos discshop som vi handlar hos för det mesta. Tråkigt, men den som väntar på något gott.

Om man skulle ta en Bouncing balls till på facebook kanske?

Kommentarer
Postat av: Andreas

Skönt att få komma till ett lite bättre dagis.

Dagis är ju ändå barnens utveckling också vidare.

Hoppas att det blir mycket bättre för dina små raringar!!

2009-07-29 @ 20:35:47
URL: http://alicespappa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fina bilder. Dem är ju bara för söta. Hoppas ni får en bra helg. Hälsa frugan din också =)

2009-07-30 @ 12:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0