Gratis Bio

Precis blivit medlem på en sida som heter Gratis bio, och precis som det låter kan du genom att bli medlem där få gratis biobiljetter, och det är verkligen helt gratis. Jag har varit medlem endast ett fåtal dagar men redan tjänat ihop till tre stycken helt gratis biobiljetter.
Det handlar om att besöka olika websidor, delta i tävlingar där man kan vinna otroliga priser, och för att du ställer upp i detta belönas du med poäng som du kan förvandla till biobiljetter, tidningsprenumerationer eller presentkort i en mängd olika butiker.
Det är en fantastisk sida som faktiskt fungerar riktigt bra.

Blir du medlem här via min länk nedan så får du starta med 75 poäng redan från början, och jag kan garantera att du med lite flit kan nå din första biobiljett redan de första dagarna precis som jag. Registrera dig via länken nedan och låt mig värva dig så startar du med 75 poäng.



Gratis bio, en sida som fungerar och där det är möjligt att helt gratis få gå på bio eller handla för presentkort i din favoritbutik.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Man kanske skulle göra ett försök att gå med! ler

2009-06-02 @ 09:59:18
URL: http://turnerkvinna.blogg.se/
Postat av: sofia

sv; jo det kanske är sant, här där jag bor verkar dom flesta vara runt 20-22 när dom får barn medan i stockholm väntar man lite längre och då blir man genast mycket yngre...

2009-06-02 @ 10:54:09
URL: http://chipandme.blogg.se/
Postat av: sofia

sv: jo precis, det är lite väl tidigt, om jag skulle få göra om mitt liv skulle jag nog väntat några år med barn, det är så gulligt när dom är så små, men dom är inte så små så jätte länge.. nä man bör nog tänka sig för lite..

2009-06-02 @ 11:07:49
URL: http://chipandme.blogg.se/
Postat av: Åsa

Okej, vad roligt (: Jag har också den kameran, älskar den! (: Men du var riktigt duktig måste jag säga!

2009-06-02 @ 18:45:03
URL: http://alwayslookfabulous.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jo det är klart, de har du rätt i (:

2009-06-02 @ 18:50:28
URL: http://alwayslookfabulous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0