Lunchpaus

Då var maten avklarad här hemma och lillkillen ligger och sover, dessvärre somnade han innan maten eftersom jag var alldeles för sen med den. Haft en redig hvudvärk hela dagen. Ingen kanon dag med andra ord. Så går det när man är upe på valvaka trots att man vet att barnen tycker det är mycket hög tid att gå upp redan klockan sex på morgonen.

Älsklingen kommer snart hem, och jag har förberett lite mat till henne också. Jag äter med henne, mycket roligare så. Vi har inga planer för middagen, måste ordna det också. Visst är det kul på det viset, familjelivet, just när man är klar med lunchen ska middag förberedas, precis när man diskat klart ska nästa disk ut. Usch, men så mycket annat som väger upp det lilla negativa, så det är helt okej.

Det är beklämmande när man ser hur Socialdemokraternas parti sekreterare Ibrahim Baylan uttalat sig i tidningen aftonbladet. Så här säger han.

"Det viktiga var framför allt att försöka hålla distansen till Moderaterna. De hade ju till och med börjat räkna med att bli det största partiet i Sverige, säger Ibrahim Baylan."

Om att vara det största partiet är det viktiga för Baylan och andra ledande Socialdemokrater så är det dags att avgå och lämna politiken. Så många människor just nu lider av en borgerlig politik och det som är viktigast är inte att Socialdemokraterna är största parti, det är att Socialdemokrater, med hjälpredor kan styra Sverige och Europa tillsammans. Partiets storlek är underordnad det som ä viktigast. Skärpning Baylan!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej! Har du läst om vad som nyligen hänt den 16-åriga flickan som blev mördad? Det är så hemskt tycker jag... Svara här:



http://elinneas.blogg.se/2009/june/hemskt.html#comment



Ha det bra!

2009-06-08 @ 15:43:45
URL: http://elinneas.blogg.se/
Postat av: Anki

Har lagt till dej på bloglovin nu



Ha det bra

2009-06-08 @ 20:27:48
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0