Äntligen Fredag

Yes, äntligen fredag och lite välbehövlig vila för familjen, riktig helgvila.
Idag ska vi ut en sväng vi som är hemma, lufta oss lite efter några dagar i städets anda. Nog så nu, städa kan vi göra en annan dag. Dessutom relativt fint väder idag om än lite blåsigt. 

Som min kära påpekade så saknar vår dotter inte dagis överhuvudtaget, det är märkligt, mycket märkligt. När vi hade henne på Vildmarken vart hon som tokig och hon fick gå dit på en vecka. Nu verkar hon mest må bra av att vara hemma. Knattekompaniets förskola avd skattkistan kanske är dåligt på fler än ett sätt. Återigen, letar du förskola i Västerås akta dig riktigt noga för Hammarby förskolor. Jag vet inte om det är bättre på närliggande områden, men det kan iallafall inte vara sämre.
Och vi är inte de enda som drabbats utav detta, det har hänt förr. Också då med unga föräldrar inblandade. Det är som om personalen har något personligt emot det, eller så är det bara oss de har något emot. Läsligt det där, den förra som drabbades och ifrågasatte blev anmäld till soc av personalen. Helt på felaktiga grunder vilket beviats av att inget hände. De hade inga anmärkningar på hennes sätt att ta hand om sitt barn.
Maktmissbruk? 

Nu börjar mina barn bli lite otåliga. Idag är det utedag, det märks på dem.

Kommentarer
Postat av: josefin

riktigt fin och mysig blogg =)

2009-05-15 @ 08:15:52
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0