Rolig och solig dag

Det har vi faktiskt haft. Vädret har väl i ärlighetens namn skiftat lite, men till den stora delen av förmiddagen så var det vackert. Vi var ute jag och mina två barn i ca 1,5 timme och lekte. Det är helt kanon med stängda förskolor, perfekt för att grinda in barn som annars gärna springer både kors och tvärs över närmsta väg.
Så där sprang de två, damen och herrn och lekte i både ruschkana, sandlåda, en stor bil av trä och bland stenar. Kul!



När det sedan bar hem igen för att påbörja grillning så började det dugga ute, tänk så bra vi tajmade allt idag, när vi åt kom sedan den stora skuren utomhus, skönt för oss, men inte för de som började springa där ute. Alltid lika komiskt att se, hur folk försöker skyla sig när det kommer en oväntad skur. Jag slår vad om att om man står i en skyskrapa när himlen öppnar sig och tittar ner på ett folkhav, så kommer människorna där nere se ut som myror kring en myrstack. Vore kul att testa någon gång.

Vi är bortbjudna på middag ikväll, hemgjorda, grilade hamburgare hos den familj som bor här alldeles i närheten och som vi brukar umgås med. De har två barn, en pojke och flicka i samma ålder som oss, den enda skillnade är att deras pojke är äldst och flickan är yngst. Hos oss är det tvärtom.
Så dit ska vi i eftermiddag och busa. Blir nog riktigt skoj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0