Sömnmedel i maten?

Vi satt och åt lunch, jag, älskling, våra barn och grannen med hennes barn. När barnen (Två av dem) hade ätit klart flög de ner på golvet och skulle leka, minstingen satt kvar och åt, trodde vi. Efter ett tag märker vi hur han håller på att somna till, ögonlocken trillar ner och hela kroppen med huvudet i täten sjunker ner. Så rycker han till och vaknar upp igen och äter lite. Detta upprepas ett par gånger och det var helt hysterisk roligt att se. Och vi sitter där tre vuxna, varav en filmar, och flinar och småskrattar åt situationen och han fortsätter trots det. Då är man verkligen trött. Vi får se om en eventuell filmsnutt kan dyka upp.
Nu sover han, kämpen.
Jag är trött jag med, dock inte på rikigt samma nivå som sonen, men tänk vad mysigt och få krypa ihop inne hos honom och kramas och sova lite. Så mysigt. När han vaknar sen så får man en så stor kram när han märker att man ligger där bredvid. Går inte att vakna på ett bättre sätt.

Bjuder på ett klipp från TV4 där ni kan se ett par mål från VSKs seger match mot Kerburan. Underbara bilder och speciellt målet som Daniel "DG" Gustavsson gör håller hög klass. Det gör även Patrik Grönvalls pass till DG. Otroligt sköna bilder.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0