Kvällslugn

Dagen efter Inglourious Basterds har jag svårt att släppa filmen, den var så bra. Idag har vi haft en fullspäckad dag med besök i Hallstahammar och städning. Lika kul som det låter faktiskt. Barnen har visserligen inte varit på sitt bästa humör hela dagen, men det har funkat i alla fall. Ibland måste även de få tjura lite. Det är så mysigt nu på kvällen när det är nystädat hemma, barnen sover gott och en skön kväll tar vid. Efter intensiva dagar är denna kvällstid så underbar. Lite att ladda för morgondagen så att säga.
Vi ska till dietist imorgon. Våra barn har mjölkallergi och vi får då lite tips på kost och hur vi ska lägga upp vardagen för barnen. Så att de inte missar i näring samt att vi vet hur vi ska se på innehållsförteckningar och så. Det mesta är ganska självskrivet har vi märkt. Men vi kan säkerligen få en del bra tips inför fortsätningen. Och det är aldrig fel. Tänk vad så lite kan göra. De har hat problem med sina magar så länge båda två. Visserligen på helt olika vis, så tar vi bort mjölk och vips så mår båda kanon i kistan. Att vi inte tänkt på det själva och tidigare?

                                                                       ***

Lite fotboll. VSK vann derbyt i måndags mot Syrianska IF Kerburan med 5-0. Underbart. Nu har kerburans bäste målskytt Menahl Muqdisi slutat med fotbollen. Hade gärna sett honom i grönvitt det är en spelare som alltid levererat i kerburan. Bakgrunden ska vara ett kontraktsbråk, kerburan har velat förlänga men inte betalat honom det han är värd. Kerburan har satt sig i en knepig situation, inför säsongen värvade man in en fem-sex spelare från stockholms området som man betalar ganska dyrt för. Vid nya kontraktsförhandlingar vill naturligtvis de "egna" spelarna också ha bra betalt, vilket kerburan inte har råd med. Dyr tränare samt en handfull dyra spelare. Konekvensen blir då som i Muqdisi fallet att man förlorar en del spelare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0