VSK på alla hjärtans dag

Fotbolls premiär idag alltså. Jag och syrran masade oss ner med barnen i vagn för att titta på VSK-VIK i en 2 gånger 25 minuters match. Vad fick vi se? Vi såg ett grönvitt som äntligen vet hur man kör ett passningsspel. Det har jag saknat sedan Hans "hansken" Johansson blev sparkad. Han lyckades bygga upp ett spelande VSK som behärskade och kunde sitt passningsspel. Det fick aldrig Jörgen Zetterström igång under förra säsongen. Truppen såg ut att ha helt tappat allt vad passningar heter och det var oerhört krampaktigt igen. Första matchen i år och om den här truppen får fortsätta leka med bollen kommer denna säsong bli mycket roligare än förra. Helt klart.
Vi hade en provspelare som presterade, Axel Johansson, senast i Öster. Han var bra och gjorde ett mål samt hade ett skott i stolpen. I matchen efter mot Skiljebo gjorde han tydligen ytterligare ett.
Med tanke på hur förtvivlat svårt vi kan ha att göra mål ibland så borde vi signa honom om möjligheten finns. Han är gratis och enbart sina egna kostnader med andra ord.

Det kan bli kul på parken i år!

Simon Lundevall på lekhumör


Sundström i mål gör en säker insats


William var sådär intresserad


Luciano och Kalle (tidigare VSK) hade många tugga dueller


Assisterande tränare Stefan Bärlin peppar i halvtid


Axel i mitten har precis gjort mål


Sammantaget så var det en rolig eftermiddag, värmande spel med positiva inslag. Ser redan fram emot nästa träningsmatch och framförallt mot premiären mot Dalkurd i Borlänge. Det blir spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0