VSK lider

Första helgen i ny lägenhet. Vi trivs bra här. En riktig kvalitets höjare jämfört med vad vi hade hos Bostjärnan. Ljus och fin lägenhet med öppen planlösning. Barnen har fått varsitt rum och det är kanonbra. Bostjärnan för övrigt är ett riktigt skitföretag, de har krånglat så oerhört mycket efter att vi sagt upp lägenheten. Riktigt idioter som arbetar där.

Jag har fått tillbaka min digitalbox, äntligen! Imorgon avnjutes Chelsea - Arsenal, med förhoppningsvis 3 poäng till Gunners. Vi måste upp på banan igen efter debaclet mot United. Chelsea har fått sitt köpstopp upphävt, det har visserligen varit lagt på is sedan i november men nu är det helt fritt fram att handla nytt.



VSK lider just nu, och då menar jag inte enbart den knackiga bandysäsongen som ser ut att sluta åt helvete utan även fotbollen där en del av den sittande styrelsen och den tilltänkta (?) gör allt vad de kan för att diskreditera varandra. De görs helt öppet på sociala forum som facebook och bloggar. Att man inte kan tänka längre när det handlar om något så viktigt är helt oerhört. Rensa ut skiten, ordföranden  Anders Carlsson är på utgång och bloggar om tiden i VSK. Jag har inget emot bloggande och öppenhet, men vissa begränsningar får man ha. Att publicera det som skrivs på facebook av andra är helt onödigt. Att rapportera om valberedningens arbete och offentligt klandra deras arbete samt lobba för att få andra ledamöter är klandervärt av en sittande ordförande. Sådant ska inte göras offentligt. Det skadar enbart VSK.
Hans Johansson har inget i grönvitt att göra om han inte kan släppa den förbannade ilska och bitterhet gentemot Anders Carlson, Oldrati likaså. Båda nämnda har dessutom en förkärlek till andra lag, Djurgården och Hammarby. Dåså, slåss i sandlådan därborta så slipper vi skiten här. Ni bidrar inte med någonting!
Det är dags att förändra klubben i grunden, bygga en ny organisation bestående av personer som älskar VSK och är villig att underlätta för spelartruppen att lyfta grönvitt vidare i seriesystemet. Nuvarande styrelse har gjort ett fint arbete med ungdomssidan, VSK blomstrar och det finns stora möjligheter för framtiden, men inte om det ska kivas och bråkas i olika falanger. Det finns ingen fördel i det.

VSK har snart årsmöte och jag vet faktiskt inte vad det finns för alternativ. Ett riktigt bra vore att lyfta fram supportrar i styrelsen, en majoritet av supportrar som har förmågan att alltid vilja VSKs bästa. Inte ta egna fördelar av att engagera sig i vår grönvita klubb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0