Viasat sport, ny kung

Lunchen avklarad hemma, barnen åt fiskpinnar, potatismos och mängder me broccoli. En annan fick i sig en buffé av läckerheter, grillad oxfilé, friterad kyckling, grillad kyckling, friterade räkor, 13c från Spicy Hot, potatismos, rostad potatis och rotsaker, chilli con carne, falukorv i ugn fylld med senap och ost, omeletter av alla dess slag. Med andra ord, en helt underbar lunchbuffé som avslutade med kebabtallrik från Burger Corner.

Eller inte

Om ett par timmar ta bajen sitt första sm guld i bandy. Usch!
VSK borde vara där. Stod VSK på andra planhalvan hade bajen torskat sin åttonde sm final genom tiderna.
Veteran SM vanns förövrigt av VSK, med Hans Elis Johansson som målskytt. Hade varit en upplevelse.

Ska träna vid 16 tiden, perfekt. Verkligen taggad. Som avslutning på en riktig slödag, inte haft ork till mycket idag. Å andra sidan drar barnen fram som en virvelvind vad de än gör, så de får orka för min del också. Bör ju vara tillbaka på banan imorgon då jag jobbar 6-13.

Lite synd är det att canal + väljer att inte sända allsvensk fotbioll idag, nyfiken och hade velat se Mjällbys hemmapremiär. Inte så motiverad dock att PPV på 135kr känns aktuellt.
Canal + har förlorat Premier League till Viasat, det innebär att jag kommer flytta abbonemang från Canal + sport till Viasat sport, med både Premier League och Champions League är det omöjligt att motstå. Allsvenskan och La Liga lockar inte ens i närheten av lika mycket. Nä, nog blir det ändring.

Nehep, barnen struntar visst i bristande energi så det är nog dags för lite plockning och småstädning, kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0